TERMENI  ȘI  CONDIȚII

Bine ați venit pe site-ul  www.botezulmeu.ro

Ne face plăcere fim împreună.

Prezentul document reprezintă Termenii și Condițiile de utilizare ale acestui website, modalitățile de achiziționare și plată a produselor.

Utilizarea site-ului prin vizitarea / accesarea / achiziționarea produselor implică acceptul/consimțământul dumneavoastră ferm al acestor termeni și condiții, precum și a Politicii de Confidențialitate, reprezentând contractul dintre părți.

Termeni utilizați

Administratorul www.botezulmeu.ro în calitate de proprietar al website-ului își rezervă dreptul de a modifica / schimba / actualiza  conținutul acestuia, în întregime sau parțial, în orice moment, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Vânzătorwww.botezulmeu.ro

Client / Cumpărător – Orice persoană fizică sau juridică ce efectuează o comandă confirmată de Vânzător.

Comandă / ContractReprezintă contractul încheiat la distanță, ca mod / formă de comunicare, încheiat între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul confirmă Comanda și livrează produsele comandate de Cumpărător, iar Cumpărătorul se obligă achite contravaloarea lor.

Încheierea Contractului se realizează  în momentul confirmării Comenzii de către Vânzător, printr-un email de confirmare.

La finalizarea Comenzii, Cumpărătorul este responsabil de corectitudinea datelor furnizate.

Orice Comandă neconfirmată de Vânzător nu are valoarea unui Contract.

Produse și Prețuri

Produsele comercializate prin intermediul website-ului www.botezulmeu.ro sunt noi, și sunt oferite în condițiile respectării termenilor și condițiilor descrise în această secțiune.

Personalizarea produselor se realizează la cererea Cumpărătorului, prin completarea formularului de personalizare.

Personalizarea produselor este gratuită.

Prețurile produselor afișate pe site sunt exprimate în lei ( RON ), și nu includ alte costuri suplimentare.

Preturile ținutelor de fete/băieți și al seturilor complete afișate pe site reflecta prețul total al tuturor componentelor ce alcătuiesc acestea, și nu se vând separat, ele făcând parte integrantă din ținutele complete/ seturile complete. Excepție face produsul body personalizat. In cazul in care se dorește achiziționarea a unuia sau mai multor body- înafara celui din set sau ținută- acesta va fi considerat produs plus serviciu personalizare extra, și va avea valoarea de vânzare afișată pe site la categoria produse și servicii extra.
Produsele personalizate nu se returnează.

Daca ținuta este returnată/refuzată, factura inițială se stornează și se vor factura produsele personalizate, inclusiv serviciul de personalizare; vor fi considerate produse și servicii extra.

Produsele returnate/stornate/refacturate nu vor mai beneficia de discountul (reducerea) comercial, indiferent că este valoare fixă sau procentuală.

Discounturi comerciale ( reduceri comerciale).
Prețul seturilor complete afișate pe site conține discount ( reducere) comercial cu valoare fixă de 25 de lei.
Alte produse – Landou – poate avea discount (reducere) comercial procentual, negociat : 25%, 50%, 100% – aplicabil la seturile complete și trusouri. Cufăr – poate avea discount (reducere) comercial cu valoare fixa de 25 lei – aplicabil la seturile complete.

Livrarea produselor comandate este gratuită pe tot teritoriul României.

Pentru livrări, vezi secțiunea Livrare.

Orice alt cost suplimentar al plăților online survenit ca urmare a comisioanelor bancare de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului Cumpărătorului, sau alte costuri / comisioane bancare, în cazul în care moneda de emitere este diferită de lei ( RON ), îi revine Cumpărătorului, este responsabilitatea Cumpărătorului. Vânzătorul nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru aceste costuri.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a efectua integral sau parțial orice modificare a conținutului magazinului online, inclusiv prețurile, în orice moment, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Modalități de plată
  • Cu card, direct de pe site
  • Cu card la livrare ( ramburs ), valabil doar pentru livrări în România
  • Numerar la livrare ( ramburs ), valabil doar pentru livrări în România
Informații produse

Diversele nuanțe ale aceleiași culori ale unui produs pot apărea diferit, între imaginea produsului afișat pe site și cea afișată pe dispozitivele pe care le utilizați ( telefon, tabletă, laptop ). Vânzătorul nu este responsabil pentru eventualele / posibilele diferențe. Imaginile produselor afișate pe site sunt o imagine a produselor, nu sunt o obligație contractuală din partea Vânzătorului, ele fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Comunicări

Utilizatorii site-ului pot adresa întrebări și comentarii, atâta timp cât conținutul lor este respectuos, nu conțin viruși, nu este licențios, agresiv, defăimător, care afecteze viața privată și / sau imaginea www.botezulmeu.ro

Declinarea responsabilității

Administratorul www.botezulmeu.ro își rezervă dreptul de a completa, modifica, actualiza integral sau parțial orice informație de pe site, precum și Termenii și Condițiile, în orice moment, fără o notificare prealabilă, nu răspunde pentru prejudiciile de orice natură create ca urmare a accesării site-ului, sau a ne-functionalitații site-ului.

Deși se iau toate măsurile ca site-ul cât și emailurile expediate nu conțină viruși, nu putem garanta acest lucru și nu ne asumăm responsabilitatea.

Forță majoră

Nici una dintre părțile implicate în încheierea contractului nu va fi răspunzătoare de neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă aceasta este datorată unui eveniment de forță majoră, în afara controlului părților.

Mențiuni legale și litigii

Termenii și condițiile de folosire se supun legislației române în vigoare. Orice probleme cauzate de produsele sau informațiile prezentate pe site vor fi soluționate amiabil în termen de 30 de zile lucrătoare de la sesizarea în scris a reclamației. În cazul neajungerii la o înțelegere în termenul precizat anterior, competența disputei nesoluționate revine instanțelor de judecată