CONDIȚII DE LIVRARE 

Livrare Gratuită pe tot teritoriul României în 3-5 zile lucrătoare*

Expediere rapidă a coletului, predare către curier în 1-3 zile lucrătoare la care se adaugă timpul de transport, în funcție de firma de curierat.

Important de știut înaintea plasării unei comenzi:

  • Asigurați-vă că datele de livrare și de contact sunt corecte.
  • Vă recomandăm să verificați de mai multe ori datele introduse înainte să plasați comanda.
  • Verificați adresa de email introdusă în comandă.
  • În momentul în care produsele dumneavoastră au fost predate curierului vom trimite automat un e-mail cu un link de urmărire colet (AWB) pentru a verifica statusul expediției.
Important :

Verificați produsele fragile (lumânare, cutie de lemn) din colet în prezența curierului.

  • Dacă observați defecte rezultate în urma transportului (ex. lumânare deteriorată, cutie de lemn deteriorată) cereți curierului să deschidă un proces verbal de constatare, nu vă poate refuza, pentru că are această obligație, conform legii. 
  • rugăm să ne contactați în scris în maxim 24 de ore, și să ne returnați produsul deteriorat însoțit de procesul-verbal de constatare. 
  • Returnarea și schimbul acestor produse deteriorate în timpul transportului este gratuit.

Livrarea se face pe teritoriul României prin firma de curierat între orele 9.00 -17.00, de Luni până Vineri, în aproximativ 3-5 zile lucrătoare* de la plasarea și confirmarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de client.

*Comenzile plasate Sâmbăta sau Duminică vor fi preluate / procesate începând de Luni.

*Termenele de livrare sunt informative și nu sunt obligatorii pentru Vânzător. Deși noi ne străduim să expediem comanda pentru a ajunge cât mai repede posibil la destinatar, este posibil ca din motive ce nu țin de noi, coletul să nu ajungă în timpul estimat și comunicat.