TERMENI  ȘI  CONDIȚII

Bine ați venit pe site-ul   www.botezulmeu.ro

Ne face plăcere să fim împreună.

Prezentul document reprezintă Termenii și Condițiile de utilizare ale acestui website, modalitățile de achiziționare și plată a produselor, prin intermediul magazinului online www.botezulmeu.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile din acest document, deoarece utilizarea site-ului prin vizitarea / accesarea / achiziționarea produselor implică acceptul/consimțământul dumneavoastră ferm al acestor Termeni și Condiții, precum și a  Politicii de Confidențialitate, reprezentand contractul dintre părți.

Acești Termeni și Condiții guvernează raporturile dintre PANTEA  ANDRA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

CIF: 44484344

Reg. com.: F8/715/2021

Cont bancar : ING Brasov

Tudor Arghezi 19, BRASOV

Email : contact@botezulmeu.ro

Telefon : 0775.185.702

BRASOV

Județ: BRASOV

ROMANIA

Administratorul www.botezulmeu.ro în calitate de proprietar al website-ului si domeniului 

www.botezulmeu.ro

Si

Persoanele care utilizează („Utilizatorul”)- orice persoană fizică cu vârsta de peste 18 ani și, care accesează  magazinul online www.botezulmeu.ro („Site”),  și acceptă clauzele specifice din secțiunea Termeni și Condiții ale  magazinului online www.botezulmeu.ro  („Site”). 

Legea aplicabilă contractului este cea a statului român.

 

Conditii de utilizare a Site-ului www.botezulmeu.ro

 

Site-ul www.botezulmeu.ro este dedicat utilizarii de catre persoane fizice în vederea achiziționării de produse comercializate de către PANTEA ANDRA PFA, cu aplicarea prevederilor conținute  în “ Condițiile” de mai jos.

Utilizarea acestui Site implica acceptarea Termenilor  si Conditiilor, de mai jos.

 

Termeni utilizați

“Site” =  www.botezulmeu.ro  

Vânzătorwww.botezulmeu.ro  prin PANTEA ANDRA PFA (denumită în continuare “Botezul Meu” )

Client / Cumpărător – Orice persoană fizică cu  vârsta de cel puţin 18 ani ce efectuează o comandă confirmată de Vânzător.

Comandă / Contract la distanta– Reprezintă contractul încheiat la distanță, ca mod / formă de comunicare, încheiat între Vânzător și Cumpărător, în cadrul unui sistem de vanzari la distanta, organizat,fără prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Clientului,cu utilizare exclusiva a unuia sau mai multor mijloace de comunicare la distanta- online,telefon, pana la și inclusiv momentul incheierii Contractului. prin care Vânzătorul confirmă Comanda plasată și livrează produsele comandate de Cumparator, iar Cumpărătorul se obligă să achite contravaloarea lor. 

Prin lansarea unei Comenzi electronice sunteți de acord cu forma de comunicare prin email, prin care Site-ul isi desfășoară operațiunile.

Încheierea Contractului se realizează  în momentul confirmării / acceptarii Comenzii de către Vânzător, printr-un email de confirmare a înregistrării comenzii/ contractului încheiat la distanță. Prin transmiterea și acceptarea Comenzii va exprimati consimtamantul,în mod clar,cu privire la plata sumelor menționate in Comanda plasata.Plățile se pot efectua online,prin card bancar la momentul efectuarii Comenzii,sau la livrare -numerar/card. Vezi secțiunea Plăti.

Orice Comandă neconfirmată de Vânzător nu are valoarea unui Contract.

La finalizarea Comenzii, Cumpărătorul este responsabil de corectitudinea datelor furnizate.

Drepturi cu privire la informațiile existente pe Site

“Botezul Meu” este proprietarul informațiilor și a conținutului existent pe Site, și sunt folosite în vederea informarii clienților  asupra produselor,prețurilor,ofertelor,comercializate pe Site,în vederea comandarii și achiziționării lor. 

Administratorul www.botezulmeu.ro  PANTEA  ANDRA  PFA  în calitate de proprietar al website-ului își rezervă dreptul de a modifica / schimba / actualiza  conținutul acestuia, în întregime sau parțial, în orice moment, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Va atragem atenția că prin accesarea si utilizarea Site-ului,sunteți responsabili pentru toate acțiunile ce decurg din folosirea acestora. “ Botezul Meu “ nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neatentiei sau neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidentialitatea datelor dumneavoastra.

Furnizarea datelor solicitate este obligatorie, în vederea finalizarii comenzii online.

“Botezul Meu “ nu va solicita niciodată plăti, in avans ,parțiale sau totale,pe nici un canal sau platforma de social media – Facebook, Instagram,etc, pentru produse,sau oferte de produse. Acestea sunt strict  pentru promovare,marketing.

Orice plăti solicitate în cadrul procesului de vânzare la distanță ( de exemplu :plata aferenta achizitionarii ,in avans partial sau total, fie transfer, fie online cu cardul) la momentul incheierii Contractului /plasării Comenzii de către Client, sunt specificate în mod clar în cursul procesului de vanzare,și sunt evidențiate în Comanda plasată de către Client  pe Site , inregistrata, pe Site, la care Clientul dorește aceasta optiune, lucru evidentiat si în email-ul de confirmare a Comenzii de către Vanzator.

Comercializarea produselor se face exclusiv  pe Site-ul www.botezulmeu.ro

Produse și Prețuri

Produsele comercializate prin intermediul website-ului www.botezulmeu.ro sunt noi, și sunt oferite în condițiile respectării termenilor și condițiilor descrise în această secțiune, și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare.

Prețurile produselor afișate pe site sunt exprimate în Lei ( RON ), inclusiv  TVA (19 %), și nu includ alte costuri suplimentare.

Prețul de vanzare al produselor , tiparit pe factura  fiscala ce insoteste coletul produselor comandate va fi același cu cel afișat pe Site în momentul plasării comenzii.

Ne asumăm răspunderea că valoarea Comenzii plasate de dvs. nu se va modifica după confirmarea acesteia prin email la adresa specificată de dvs. la înregistrare.

Personalizarea produselor se realizează la cererea Cumpărătorului, prin completarea formularului de personalizare, și se referă la produsele conținute  în ținute sau seturi complete ( lumanari, trusouri,body), si/sau cufar.

Personalizarea produselor este gratuită.

Prețurile tinutelor de fete/băieți și al seturilor complete afișate pe Site reflecta prețul total al tuturor componentelor ce alcătuiesc acestea, și nu se vând separat, de sine statatoare, ele făcând parte integrantă din ținutele complete/ seturile complete . În cazul în care se dorește achiziționarea a unuia sau a  mai multor body, lumanari, trusouri – în afara celor din set sau ținută- acestea vor avea aceeași  valoare de vânzare  ca și cele incluse în  ținută / set complet .

Prețul seturilor complete afișat pe Site are aplicat un discount- reducere ,fata de prețul tinutelor afișate pe Site.

Va rugăm sa consultați cu atenție tabelul ( ghidul ) de marimi.

Daca aveti neclaritati, nelamuriri, sau nu sunteți siguri de marimea potrivita, va oferim cu placere sfaturi, ne puteti contacta la nr.de telefon / whatsapp din sectiunea Contact.

Vezi Ghidul de mărimi.

Dacă ținuta sau ținuta unui set complet este returnată/refuzată, din motive nejustificate, sau fără a fi din vina Vanzatorului, factura inițială se stornează și se vor factura produsele personalizate, cuprinse în ținută (body), sau set complet (lumanare, trusou, body ), și / sau cufar. Produsele returnate/refuzate /stornate/refacturate nu vor mai beneficia de discountul (reducerea) comercial, indiferent că este valoare fixă sau procentuală.

Discounturi comerciale ( reduceri comerciale).

Prețul seturilor complete afișat pe Site conține discount ( reducere) comercial cu valoare fixă de 25 de lei, reducere aplicată tinutelor dintr-un set complet.

Alte produse – Landou – poate avea discount (reducere) comercial procentual, negociat : 25%, 50%, 100% – aplicabil la seturile complete și trusouri. Cufăr – poate avea discount (reducere) comercial cu valoare fixa de 25 lei – aplicabil la seturile complete.          

 

Dreptul de retragere. Obligatiile Partilor în cazul retragerii.Retur

Utilizatorul beneficiază de o peroada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage din Contract fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere, fara niciun cost. Conform Ordonantei de Urgență Nr. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Perioada de retragere expiră în termen de 14 zile de la data confirmării Comenzii de către Client,și se poate face printr-un email trimis la contact@botezulmeu.ro,sau sa completeze formularul de retur.

Retur

NU vor fi acceptate la retur cf. OUG nr. 34/2014 din 04/06/2014 (enumerarea nu este limitativă):

– Produse confectionate / personalizate  după specificaţiile prezentate de Client sau personalizate în mod clar.  Produsele personalizate NU se returnează.

– Produsele purtate, spălate sau deteriorate

Produsele se  returnează  în ambalajul lor original însoțite de factura fiscală de achiziție a Produselor, ce a însoțit coletul, ce se găsește în interiorul coletului sau în plicul AWB al coletului

Clientul va returna Produsele fără intarziere nejustificata în decurs de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere. Termenul se considera respectat dacă Produsele au fost returnate înaintea expirării celor 14 zile. Clientul va suporta toate costurile legate de returnarea Produselor, iar Vanzatorul va suporta costurile aferente returnarii sumelor datorate Clientului. Clientul este obligat sa returneze Produsele, recomandat, în aceleași condiții în care au fost primite, în ambalajul original și cu toate accesoriile incluse. Nu aruncați etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului

În cazul în care Produsele au fost folosite sau deteriorate înaintea returnarii, Vanzatorul poate percepe o despăgubire stabilită de la caz la caz, în funcție de integralitatea Produselor livrate, gradul de utilizare și / sau deteriorare a Produselor, despăgubire ce nu poate depăși contravaloarea acestora.

Vanzatorul va rambursa sumele plătite de Client în termen de 14 zile de la data primirii Produselor returnate.

 Vezi secțiunea Retur/ Schimb

 

Modalități de plată
  • Cu card, direct de pe site; orice card Visa sau MasterCard, prin tert autorizat -procesatorul de plăți online Netopia Payments , in vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si folosinta persoanelor neautorizate.Netopia Payments garantează securitatea sistemelor informatice și a informațiilor privind datele cardului bancar, nu vor fi transferate tertilor.
  • Cu card la livrare ( ramburs ), valabil doar pentru livrări în România
  • Numerar la livrare ( ramburs ), valabil doar pentru livrări în România

Orice alt cost suplimentar al plăților online survenit ca urmare a comisioanelor bancare de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului Cumpărătorului, sau al persoanei care face plata in numele dumneavoastra, sau alte costuri / comisioane bancare, în cazul în care moneda de emitere este diferită de Lei ( RON ), îi revine Cumpărătorului, este responsabilitatea Cumpărătorului. Vânzătorul nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru aceste costuri.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a efectua integral sau parțial orice modificare a conținutului magazinului online, inclusiv prețurile, în orice moment, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Livrare

Livrarea produselor comandate este gratuită pe tot teritoriul României, și se efectuează prin curierat.

Livrarea Produselor și a documentelor aferente vanzarii -factura fiscala a Produselor comandate se face prin curier, la adresa specificata de Client în Comanda plasata. Riscul deteriorării Produselor este transferat către Client în momentul în care acesta intra în posesia fizica a Produselor. 

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat Clientului, în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor comandate.

vezi secțiunea  Livrare

Informații produse

Diversele nuanțe ale aceleiași culori ale unui produs pot apărea diferit, între imaginea produsului afișat pe site și cea afișată pe dispozitivele pe care le utilizați ( telefon, tabletă, laptop ). Vânzătorul nu este responsabil pentru eventualele / posibilele diferențe. Imaginile produselor afișate pe site sunt o imagine a produselor, nu sunt o obligație contractuală din partea Vânzătorului, ele fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot adresa întrebări și comentarii, atâta timp cât conținutul lor este respectuos, nu conțin viruși, nu este licențios, agresiv, defăimător, care să afecteze viața privată și / sau imaginea www.botezulmeu.ro

Declinarea responsabilității

Administratorul www.botezulmeu.ro își rezervă dreptul de a completa, modifica, actualiza integral sau parțial orice informație de pe site, precum și Termenii și Condițiile, în orice moment, fără o notificare prealabilă, nu răspunde pentru prejudiciile de orice natură create ca urmare a accesării site-ului, sau a ne-functionalitatii site-ului.

Deși se iau toate măsurile ca site-ul cât și emailurile expediate să nu conțină viruși, nu putem garanta acest lucru și nu ne asumăm responsabilitatea.

Administratorul www.botezulmeu.ro, nu va fi răspunzătoare pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site.

Administratorul www.botezulmeu.ro, nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul, sau orice alta terta persoana o poate suferi ca rezultat al navigării pe site, și nu va solicita niciodată o plata  în numele sau, fie transfer, fie online cu cardul, fara a exista  o comanda plasata, confirmata pe email, inregistrata, pe Site, la care se dorește aceasta optiune, și este specificat expres în Comanda plasata.

Forță majoră

Nici una dintre părțile implicate în încheierea contractului nu va fi răspunzătoare de neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă aceasta este datorată unui eveniment de forță majoră, în afara controlului părților, în conformitate cu legislația în vigoare.

Mențiuni legale și litigii

Termenii și Condițiile din acest document se supun legislației române în vigoare. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Utilizatori sau Cumpărători  vor fi soluționate amiabil în termen de 30 de zile lucrătoare de la sesizarea în scris a reclamației. În cazul neajungerii la o înțelegere în termenul precizat anterior, competența disputei nesoluționate revine instanțelor judecatoresti competente.

Totodată,Clientul poate opta pentru o metoda de soluționare alternativa a disputelor. ( ANPC, SOL )

Administratorul www.botezulmeu.ro  își rezervă dreptul de a actualiza periodic acest set de Termeni și Condiții fără notificarea prealabilă a Utilizatorilor. Aceștia au obligația de a verifica Termenii și Condițiile  la momentul fiecărei accesări. Utilizarea Site-ului reprezintă acordul Utilizatorului de acceptare.